Αρχική | Αισθητική γυναικολογία/Laser κόλπου

Αισθητική Γυναικολογία / Laser κόλπου

 

Στο ιατρείο μας θα βρείτε λύσεις σχετικά με συμπτώματα που απασχολούν πολλές γυναίκες στην εποχή μας.

Η χαλάρωση του κόλπου ,η κολπική ξηρότητα, η ατροφία , η σεξουαλική δυσλειτουργία ,η μετρίου βαθμού ακράτεια ούρων κ.α είναι από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα στην ζωή της γυναίκας που πλέον μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε μαζί ανώδυνα και αναίμακτα.

Το Laser Juliet Feminine και οι ενέσεις Desirial (εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως για την γυναικεία γενετήσια περιοχή) είναι οι θεραπείες που προτείνουμε ανάλογα την περίπτωση.

Ο ιατρός μας μετά από την εκπαίδευση και την εμπειρία των περιστατικών και των δύο μεθόδων αναφέρει χαρακτηριστικά “Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά και βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής των γυναικών “

 

Laser Juliet Feminine

 Η θεραπεία με το τελευταίας τεχνολογίας Juliet Feminine Laser (erbium:YAG laser) προκαλεί παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και επαναφέρει το PH κόλπου στα φυσιολογικά επίπεδα  . Η διαδικασία είναι ανώδυνη και γρήγορη, τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ο γιατρός και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας κάνουν τις θεραπείες ευχάριστες και θα σας λύουν κάθε απορία.

 

Desirial

Αρχειο pdf

 

Και οι δύο θεραπείες, που μπορούν να δρούν και συνδιαστικά, έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ζωής των γυναικών καθώς η αναζωογόνηση του κόλπου της γυναίκας συνδέεται με την αυτοπεποίθηση  που  αφορά το σώμα της αλλά και την σεξουαλικότητα της.